FÖRELÄSNINGAR KURSERBPH FRISKVÅRD WATER WALKER PERSONLIG TRÄNING BOKA LOKAL

Lyssna till hunden för både hundens och din egen skull,
eftermiddag med Kerstin Malm
Lördag 7 mars kl.13.30-17.00

Under eftermiddagen vidgar vi perspektivet och granskar synen på hunden och vår gemenskap. För att vi och hundarna ska må bra måste vi göra upp med det traditionella synsättet på hundar. Det finns en rad vedertagna ”sanningar” om hur hundar ska behandlas och tränas. Ofta följer vi dessa utan att fråga oss om de är bra för hunden eller för oss själva.

Etologi har gett oss större förståelse av hundar, men nu behöver vi andra vetenskaper för att utveckla vårt liv med hunden. I samhället pågår en enorm marginalisering av hundars liv, känslor och behov. Hunden har en egen vilja och en god samvaro kräver att en så jämställd relation som möjligt. Vägen framåt är att börja lyssna på hundarna och vad de har att säga oss.

På föreläsningen får du konkreta tips om hur ett förändrat synsätt kan ge ny förståelse och en lugnare samvaro med hunden utan så mycket självkritik.

Läs mer om Kerstin Malm här: http://kmalm.se/

Datum: Lördag 7 mars
Tid: 13.30-17.00
Plats: Hunduddens Träningcenter Djurgården, Stockholm (inomhus)
Antal deltagare: Max 25 (min 20)
Pris: 450 kr (ink fika)

Anmälan tilltove@siggenfriends.se

Hemsida: http://www.siggenfriends.se/samarbeten/

De båda föreläsningarna kombineras med fördel till en heldag med Kerstin Malm.
Pris 900 kr.

Anmälan är bindande och avbokning senast 3 veckor innan start. Blir eventet mot förmodan inte bokat till minimum antal meddelas deltagare senast 2 veckor innan och full återbetalning sker. Varmt välkomna till denna lärorika förmiddag/eftermiddag/dag!