FÖRELÄSNINGAR KURSERBPH FRISKVÅRD WATER WALKER PERSONLIG TRÄNING BOKA LOKAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAPPY DOG CAMP 2019
MED GLADA JYCKAR 28-30 juni

Happy Dog Camp 2019 är årets roligaste, härligaste och lärorikaste upplevelse för dig och din hund


Det blir tre fullmatade dagar med fokus på vardagslydnad och aktivering. Vi lägger stort fokus på att alla ska trivas och ha kul tillsammans så det finns gott om tid avsatt för promenader, god mat, småprat och umgänge.

Det kommer finnas en grundstomme med gemensamma aktiviteter, där man på vissa av dem delas in grupper efter kunskapsnivå. Dessutom kommer det att finnas block med valbara aktiviteter utifrån intresseområde.

Vi lovar att det kommer finnas något för alla!

Det exakta kursinnehållet anpassas efter deltagarnas förkunskaper och önskemål, men här är några exempel på teman som kan finnas med:

Samarbete och kontakt (oavsett vad som händer runt omkring)
Grundläggande vardagsbeteenden som sitt, stanna kvar, inkallning och koppelgående
Passivitet och avkoppling
Lek- och belöningsutveckling
Hundmöten
Vardagsaktivering/mental stimulans
Prova på eller träna vidare på hundsporter och hundaktiviteter som exempelvis rallylydnad, agility, personspår, Nose Work, kanterellsök och hundfotografering som aktivering.

Vi individanpassar svårighetsgraden i respektive övning, så aktiviteterna passar både dig som är nybörjare och dig som har lite mer förkunskaper. Meddela oss om du och din hund har några specifika önskemål eller behov.

Instruktörer: Kicki Fellstenius, Rebecca Rudhe, mfl (vi fyller på med fler instruktörer från Glada Jyckars duktiga gäng efterhand som vi vet hur många deltagare det blir och vilka önskemål som finns)

Pris: 3 790:- per ekipage. För medföljande människa utan hund tillkommer 1 790:-
Välj då "2 deltagare" vid bokningen. Om ni vill boka in flera ekipage (dvs med flera hundar) måste dessa dock läggas upp som flera separata bokningar.

Anmälan: https://dinkurs.se/59761
Sista anmälningsdatum är 15 maj 2019, men antalet platser är begränsade så först till kvarn.

Övrigt: Kursen hålls både inomhus och utomhus, så kläder efter väder!
Aktiviteten är ett dagläger (se respektive kurstillfälle för start- och sluttid varje dag). Om intresse finns kommer vi även att arrangera en frivillig kvällsaktivitet med mat och mys på fredag och/eller lördag kväll. Kostnad på 590:- per person och kväll tillkommer för detta.

Datum för Happy Dog Camp 2019:
Fredag 28 juni kl.13.00–17.00
Lördag 29 juni kl.10.00–17.00
Söndag 30 juni kl.10.00–16.00