FÖRELÄSNINGAR KURSERBPH FRISKVÅRD WATER WALKER PERSONLIG TRÄNING BOKA LOKAL

Golfhund

Vi är många som gärna vill ha med vår hund på golfbanan.

Och vi vet samtidigt hur oerhört viktigt det är att inte störa vår egen och våra medspelares koncentration. Så - lär din hund hur den ska uppföra sig när ni är ute spelar golf.

Golfhundkursen riktar sig till dig som har en hund som är över 6 månader och som kan sitta och ligga på kommando.

Vi ger dig verktygen så att du kan lära din hund att koppla av och att vara lugn på drivingrangen när du tränar dina slag. Under det viktiga utslaget på tee ska hunden vara helt stilla. Den ska kunna följa med runt banan och alltid stanna där du ställer eller sätter ner din golfbag. Hunden ska aldrig springa efter en slagen boll.

Vi tränar stadga, följsamhet, markering och apportering för de som vill. Den första lektionen arbetar vi utan annan utrustning än golfbollar. Andra gången tränar vi med golfklubbor och bagar och sista gången tränar vi så verklighetstroget så möjligt.

Golfhundkursens teori och viss praktik hålls inomhus i trevlig atmosfär i vårt renoverade skolhus. Därefter fortsätter vi övningarna ute på en av våra träningsplaner. I kursen ingår teori, praktik, kursmaterial samt kaffe, te, kaka och färsk frukt.

Golfhundskurs - 3 ggr
- startar 15 april


Kursdatum golfhundskurs:
Onsdag 15 april kl.14.30–16.30
Onsdag 22 april kl.14.30–16.30
Onsdag 13 maj kl.14.30–16.30

Kursavgift: 1 950:-

Lärare: Barbro Rydén

Anmäl dig här