FÖRELÄSNINGAR KURSERBPH FRISKVÅRD WATER WALKER PERSONLIG TRÄNING BOKA LOKAL

Emelie Persson

Agilityinstruktör, freestyleinstruktör

Mitt namn är Emelie och jag har sedan 11 års ålder varit aktiv och tränat och tävlat hund. Jag började tidigt att tävla i freestyle med min hund Kelly och vårt bästa resultat fick vi när vi kom 5a på SM i freestylelag. Förutom freestylen så brinner jag allra mest för agilityn.

Min "agilitykarriär" drog igång när Qrut kom in i familjen. Qrut har uppfyllt många drömmar för mig. Han har både uppträtt i freestyle på stora hundmässan inför flera hundra människor, och han är även championmeriterad i agility. Jag och Qrut kvalade år 2018 in till vårt första agility-SM. 

Jag är utbildad agilityinstruktör, freestyleinstruktör, SBK lightinstruktör (allmänlydnad) och har även gått studiefrämjandets ledarskapsutveckling 1 & 2. Mitt intresse för djurbeteenden är stort och jag har gått på en rad olika föreläsningar om exempelvis aggressiva beteenden, stress och lek, kontaktkontraktet om hundmöten och lärandets ABC. 

Under flertalet år har jag hållit kurser för min lokala hundklubb, även varit ordförande i klubben. På senare år har jag fått förfrågningar om att hålla kurser för privata företag och andra hundklubbar, och 2016 startade jag mitt egna företag, Xellent hundsport.


Kontakt: emeliepersson96@hotmail.com

Hemsida: www.xellenthundsport.wordpress.com