FÖRELÄSNINGAR KURSERBPH FRISKVÅRD WATER WALKER PERSONLIG TRÄNING BOKA LOKAL

Janet Abrahamsson

Ingår i Hunduddens Advisory Board

Jag har känt Barbro i drygt 30 år och vi har genom åren haft många långa promenader med våra hundar, där många av våra samtal kretsat kring Barbros dröm om att skapa ett modernt och professionellt bildningscentrum för hundar och hundägare.

När jag i slutet av 2009 tillfrågades om att skapa en affärsplan för Hunduddens Träningscenter tillsammans med henne var det med stor glädje jag accepterade uppdraget.

Att skapa en affärsplan innebär att synliggöra och konkretisera de känslor, tankar, drömmar och visioner som man som företagare har när man startar en verksamhet. I fallet med Hunduddens Träningscenter har detta arbete varit en lustfylld upplevelse, då Barbro redan från början hade en genomtänkt grundfilosofi för hur Hunduddens Träningscentrum ska drivas och utvecklas på ett långsiktigt kvalitativt sätt med hunden och hundägaren i fokus.

Jag ser fram emot att även fortsättningsvis få vara med och utveckla detta fantastiska bildningscentrum så att det möter hundägarnas behov. Och när jag inte gör detta, så kommer jag förmodligen att vara här ändå; fika, lapa sol, lyssna på föredrag, och prata bort en stund med andra hundägare.