FÖRELÄSNINGAR KURSERBPH FRISKVÅRD WATER WALKER PERSONLIG TRÄNING BOKA LOKAL

Kicki Fellstensius

Hundinstruktör, Problemhundskonsult/hundpsykolog, Hundbeteendevetare & Diplomathundsförare

Jag älskar hundar och människor och att se dem utvecklas tillsammans! Lycka för mig är att följa en hundfamiljs utveckling och se hur relationen mellan människa och hund förbättras i takt med att kommunikationen utvecklas. Det är lika roligt att se hund och människa hitta en gemensam hobby (exempelvis kantarellsök, rallylydnad eller personspår) som att hjälpa till att lösa problem (som att hunden skäller vid dörren, brottas med rädslor, drar i kopplet eller gör utfall). Jag håller kurser och privatträningar och är även ena halvan av Hundpodden med Kicki & Fanny.

Jag har gick Anders Hallgrens instruktörsutbildning i början av 90-talet. Utbildningen leddes av honom och andra duktiga hundmänniskor som Marie Hansson, Eva Bodfäldt, Lars Fält, mfl. 2012 läste jag vidare till hundpsykolog/problemhundskonsult vid Hundens Hus och har därefter även gått hundbeteendevetarutbildning där och utbildat mig och min daghund Oskar till diplomathundsekipage. Just nu är även min egen hund Tage under utbildning till diplomathund.

Oskar är en engelsk setter på 6 år och Tage är en beagle på 2,5 år. Med dem tränar jag rallylydnad, NoseWork, spår och en massa annat roligt och nyttigt.

Kontaktuppgifter; 070-6824347, kicki@gladajyckar.se, www.gladajyckar.se.

Kontakt: kicki(at)gladajyckar.se eller 070-6824347

Hemsida:
www.gladajyckar.se