FÖRELÄSNINGAR KURSERBPH FRISKVÅRD WATER WALKER PERSONLIG TRÄNING BOKA LOKAL


Lotta Bauer

Hundinstruktör, Problemhundskonsult/hundpsykolog, Assistanshundsinstruktör, SNWK tävlingsdomare,
testledare BPH

Sedan 1988 har jag arbetat och levt runtom i världen. I fjorton år var jag bosatt i Mombasa, Kenya och har där arbetat som safariguide i Östafrika. Jag har en Ranger- och spårarutbildning från Sydafrika och är KPSGA-licensierad guide.

Jag har alltid älskat djur, och hundar har ständigt varit närvarande i mitt liv. Under åren i Afrika där jag har haft glädjen att studera vilda djur i sin rätta miljö, har jag övertygats än mer om att alla djur ska få leva ett liv där de får utlopp för sina medfödda instinkter och utvecklas i sitt rätta element.

Jag har tränat hund i Kenya, Grekland, Thailand och Nordamerika, och nu är det tid att pröva på att leva och arbeta i Sverige. Det är viss skillnad i hundhållning i dessa länder, men hundarna talar och förstår alla ”hundelska”. Detta är anledningen till att jag har som arbetsmetodik att träna hund på deras villkor.

Min utbildning inom hundträning är:
Hundinstruktör, Problemhundskonsult/hundpsykolog, Assisanshundsinstruktör Hundens Hus i Stockholm & Göteborg. SNWK certifierad NoseWork Instruktör.
Mängder av föreläsningar och kurser bl.a. K9-NoseWork läger med sportens grundare Ron Gaunt, Amy Herot and Jill-Marie O’Brien

Kontakt: info(at)hundelska.se

Hemsida: www.hundelska.se