FÖRELÄSNINGAR KURSERBPH FRISKVÅRD WATER WALKER PERSONLIG TRÄNING BOKA LOKAL

Rebecca Rudhe

Hundinstruktör/hundcoach och etolog

Jag heter Rebecca Rudhe och har alltid älskat alla sorters djur och framför allt hundar.

Ju äldre jag blivit desto mer har intresset för
djurs beteenden växt och 2010 började jag studera Etologi- och djurskyddsprogrammet på SLU för att verkligen få läsa mer om hur djur beter sig och varför.

I samband med att mina studier startade på
SLU kom min första egna hund i mitt liv, Zorro. När jag fick en egen hund växte mitt hundintresse ännu mer och jag bestämde mig för att satsa på att arbeta med hund.

Jag läste till Hundinstruktör på Hundens Hus och samtidigt läste jag även till Nose Work-instruktör på Hundelska. Jag gillar verkligen att hjälpa till och se hur en relation mellan en hund och ägare byggs upp och bli bättre och bättre. Jag har hållit kurser och privatträningar i egen regi fram till jag började arbeta för Glada Jyckar.

Min egen hund Zorro är en omplaceringshund som var väldigt rädd och osäker när han kom till mig. Han har lärt mig väldigt mycket om hur hundar fungerar både genom att jag självklart studerat honom i alla olika situationer som har uppstått men även när jag studerat andra hundar och hundägare vi mött under alla otaliga promenader.

Jag jobbar varje dag med att bygga hans självförtroende och vi har kommit väldigt långt. Jag kan dock fortfarande se hur han blir tryggare och tryggare för varje dag som går. Zorros osäkerhet bland andra hundar gör att vi inte tävlat något än men det som vi tränar mest är Nose Work. Sedan har han fått en träningsgalen matte som älskar att testa på allt möjligt så vi tränar även bland annat Rallylydnad, Agility och massor av både nödvändiga och onödiga trick.

Kontakt:
Rebecca Rudhe
Hundinstruktör/hundcoach/etolog - Medlem i Sveriges Hundföretagare
0735-37 26 81
rebecca(at)gladajyckar.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • LENA
  • LOTTA
  • REBECCA
  • REBECCA