FÖRELÄSNINGAR KURSERBPH FRISKVÅRD WATER WALKER PERSONLIG TRÄNING BOKA LOKAL

Tove Rastad

Hundinstruktör, Hundpsykolog, NoseWork instruktör och Rallylydnadsinstruktör

Jag har en stor passion för hundar och har alltid älskat djur! Jag vet hur viktigt det är att kunna erbjuda sin hund en bra, trygg och givande vardag.

Jag har under många år jobbat med omplaceringshundar och har själv 3 adopterade hundar, Sigge, Stina och Jerry. Med Stina tränar (och tävlar) jag Nose Work och Rallylydnad. Mitt hjärta klappar lite extra för just omplaceringar, då jag vet av både egen och andras erfarenhet att det kan uppstå problem där man kan behöva ta hjälp. Faktum är att det var Sigge, min första hund, som till stor del var anledningen till att jag valde att utbilda mig till Hundpsykolog. Han led av både stress, separationsångest och hundmötesproblem.

Under åren med hund har jag sett att genom att gå kurs eller träna privat lär man sig inte bara matnyttig vardagsträning utan relation och samarbete stärks också. När vi gör saker med våra hundar lär vi oss att lyssna bättre, kommunicera mera och får på köpet en enklare och trevligare samvaro. Till exempel kan hundsporten NoseWork göra susen för osäkra hundar som stärks genom att få arbeta med nosen och Rallylydnad kan göra att koppelpromenaderna hemma blir mycket trevligare då vi jobbar med massor av positiv kontakt och följsamhet. Vi får helt enkelt en massa trevligheter på köpet när vi tränar med våra hundar. Det brinner jag för att se och förmedla!

Jag är utbildad via Hundens Hus, Hundelska och Lerkulans Hundcenter samt är medlem i Svenska Nose work klubben och Sveriges Hundföretagare. 

Kontakt:
Tove Rastad
tove(at)siggenfriends.se
076-190 03 8

Hemsida: siggenfriends.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • LENA
  • LOTTA
  • REBECCA
  • REBECCA