asa_nilsonneL

Här tränar Åsa Nilssone med Jaques. Foto: Martin Stenmark.

Här tränar Åsa Nilssone med Jaques.
Foto: Martin Stenmark.

Personlig träning för dig och din hund

En träning med mig, Barbro Rydén, anpassar vi efter era önskemål och behov.
Personlig träning är ett bra sätt att få ut maximalt av din och din hunds träning, oavsett om du är nybliven hundägare eller har tränat hund i flera år.

Jag hjälper dig att sätta upp realistiska mål. Kanske vill du ha en bra vardagslydnad, få bukt med oönskade beteenden hos din hund eller träna mer specifikt för tävling eller apportering. 

Dina individuella förutsättningar och mål avgör ditt träningsupplägg. Därför inleds din personliga träning med ett samtal med din instruktör. Du får sedan en egen träningsplan som hjälper dig att träna vidare på egen hand.

Förbokade träningstillfällen med din instruktör ger den motivation och kontinuitet du behöver i din och din hunds utveckling. Det gör att du snabbare når dina mål. 

Du bestämmer själv hur många gånger du vill ha en personlig tränare. Har du aldrig provat denna träningsform tidigare, rekommenderar vi att du bokar tre tillfällen för att du verkligen ska förstå vad en personlig tränare kan uträtta. Har du väl börjat träna enskilt brukar det resultera i att du gärna fortsätter. 
Dessutom upplever många att det är roligare att träna med personlig tränare och en extra sporre när motivationen börjar ta slut! 

Pris 50 min lektion: 975:- 
Dubbellektion 2 x 50 min: 1 800:- vid samma tillfälle, rekommenderas vid första besöket.


Alla priser är inklusive 25% moms. 

För mer information eller bokning av tid kontakta Barbro på
info@hundudden.com eller telefon: 070-980 83 33.

Privatlektioner med övriga instruktörer på Hunduddens Träningscenter
maila: info@hundelska.se

Hunduddens Träningscenter och Barbro Rydén förespråkar metodiken positiv förstärkning och verkar för dess utbredning och implementering. Verksamheten bedrivs på egen mark i renoverade och verksamhetsanpassade lokaler på natursköna Djurgården med tillgång till dusch, toaletter och fina träningsplaner.